Piškotki

Piškotki

Spletna stran vag-oprema.si uporablja piškotke – shranjuje informacije v obliki datotek s piškotkom na vaš računalnik – z namenom izboljšanja vsebine naše spletne strani in za prilagoditev spletne strani vašim željam.

Predvidevamo, da nastavitve vašega brskalnika odražajo vaše soglasje ali zavrnitev piškotkov, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. V kolikor ne želite prejemati piškotkov oziroma želite biti obveščeni, ko je kateri v uporabi, lahko posodobite nastavitve vašega spletnega brskalnika po vaših željah. V primeru, da ste izklopili branje piškotkov, bo spletna stran delovala še naprej, vendar pa bodo nekatere funkcije onemogočene.

KAJ SO PIŠKOTKI?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, običajno sestavljene iz črk in številk, ki jih lahko spletna stran pošlje brskalniku uporabnikov za shranjevanje na trdem disku vaše naprave (računalnik, mobilnik, tablica). Piškotki lahko olajšajo uporabo spletnega mesta tako, da shranjujejo in urejajo status, aplikacije, nastavitve in druge informacije o uporabniku; so v splošni uporabi in na splošno veljajo za sprejemljive. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno. Večina brskalnikov je nastavljena na sprejemanje piškotkov, uporabniki pa lahko spremenijo nastavitve in zavrnejo piškotke ali si nastavijo opozorila v primeru pošiljanja piškotkov.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?
Pri vag-oprema.si uporabljamo piškotke za vzpostavitev uporabniške seje in delovanje piškotkov ter optimalen prikaze spletnega mesta. Podrobnejši seznam piškotkov in namen uporabe se nahaja v spodnjem seznamu.

Piškotek Namen uporabe Trajanja Podjetje
__cfduid Direktna interakcija z nami preko pogovornega okna 1 leto vag-oprema.si
wc_cart_hash_# Optimalen prikaz spletnega mesta Čas seje vag-oprema.si
_icl_current_language Optimalen prikaz spletnega mesta 1 dan vag-oprema.si
tk_lr Nerazvrščeno 1 leto vag-oprema.si
tk_or Nerazvrščeno 1 leto vag-oprema.si
tk_tc Nerazvrščeno 1 leto vag-oprema.si
bleeper_closest_server Nerazvrščeno Čas seje vag-oprema.si
bleeper_current Nerazvrščeno Čas seje vag-oprema.si

SPREMEMBE NASTAVITEV UPORABE PIŠKOTKOV V VAŠEM BRSKALNIKU
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev svojega brskalnika.