Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Namen politike zasebnosti je seznanitev kupcev ali obiskovalcev spletne strani z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani ponudnika David Vrečko s.p.

Vse naše aktivnosti in obdelava podatkov so v skladu z evropsko zakonodajo (Splošna uredba EU o varstvu podatkov ali GDPR) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (ZVOP-1, ZEPT in ZEKom-1). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami in podatki, ki jih ponudnik dobi od vas, kadar obiščete spletno stran www.vag-oprema.si

2. Osebni podatki in obdelava

Ponudnik, skladno z nameni, ki so opredeljeni v nadaljevanju politike zasebnosti, zbira naslednje osebne podatke: Osnovni podatki o uporabniku, ki se zbirajo le v primeru oddaje naročila v spletni trgovini (ime, priimek, naslov prebivališča) ter podatki o uporabnikovih nakupih in izdanih računih.

Ponudnik ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov.

3.1. Nakup v spletni trgovini

V primeru, ko gre za sklenitev in izvajanje pogodbe s ponudnikom (v primeru nakupa v spletni trgovini), morate zagotoviti osebne podatke za namene sklepanja pogodbe. Obdelava naročila v spletni trgovini namreč ni mogoča brez posredovanja osebnih podatkov.  Za izpolnitev pogodbe tako obstaja zakonit interes ponudnika v skladu s 6. členom GDPR.

3.2. Pošiljanje promocijskih sporočil
Promocijskih sporočil ne pošiljamo.

4. Obdelava osebnih podatkov na podlagizakonitega interesa
Obdelava vaših osebnih podatkov služi izključno za namen računovodske obdelave.

4.1. Splošna statistična obdelava
Ne uporabljamo orodij za analitsko obdelavo obiskovalcev strani.