O znamki

Oživite skriti potencial vašega vozila

Stroški nakupa in vzdrževanja avtomobila pogosto presežejo pričakovane in tako korenito posežejo v naš družinski proračun. Denar, ki bi ga lahko porabili za potovanja, izobraževanja, naložbe ter podobno, smo marsikdaj prisiljeni porabiti za stroške zavarovanja, vzdrževanja, popravil oziroma nakupa novega avtomobila.

Nakup novega avtomobila se ne splača

V našem podjetju verjamemo, da se nakup novega avtomobila iz finančnega vidika ne splača. To se nam zdi smiselna ideja le takrat, kadar kupec želi avto obdržati za daljše časovno obdobje (10 let in več).

Menimo, da je najbolj pametna ideja nakup dobro vzdrževanega rabljenega avtomobila, pri katerem poleg stroškov rednega vzdrževanja lahko sicer pričakujemo še nekaj dodatnih stroškov popravil (vsak avtomobilski ima pač svojo pričakovano življenjsko dobo), z zamenjavo nekaterih notranjih komponent (volanskega obroča, menjalne ročice, predpražnikov, …) pa dosežemo, da se bomo v takšnem avtomobilu počutili skoraj tako kot v novem, le da nas bo stal vsaj 25% manj kot nov.

Z montažo naših originalnih novih notranjih ter zunanjih delov (volanski obroči, menjalne ročice, predpražniki, žarometi, kromirani dodatki, …), se boste v vašem avtomobilu spet počutili, kot da ste ga pravkar pripeljali od trgovca. Tako sploh ne boste imeli potrebe po nakupu drugega avtomobila. Ko pa boste vaš avtomobil enkrat prodajali, bo njegova vrednost višja, kot bi bila brez naših dodatkov.

Graf prikazuje padanje vrednosti avtomobila ter hkrati tudi rast stroškov vzdrževanja in popravil tega avtomobila. Na podlagi navedenega je po našem mnenju najbolj smiselno kupiti avtomobil, star 2-3 leta, ter ga obdržati 5-10 let. Po tem obdobju stroški popravil ter vzdrževanja ponovno močno narastejo, saj se na avtomobilu načeloma izrabijo dražji deli (sklopka, deli motorja, diferenciali, …).

Pametna naložba v vaš avtomobil

Prepričani smo, da lahko vašemu avtomobilu že z naložbo v vrednosti 300 EUR (nakup novega volanskega obroča, prestavne ročice ter predpražnikov) krepko osvežite notranji izgled ter hkrati zvišate njegovo vrednost na trgu. Avtomobil bo zaradi teh delov dejansko deloval manj izrabljen kot sicer, v njem se boste počutili bolje, hkrati pa boste ob prodaji zanj iztržili več denarja.

Na podlagi navedenega smo prepričani, da boste z nakupom naših izdelkov izboljšali svoje počutje, hkrati pa dolgoročno investirali v vaš avto. V kolikor z nakupom ne boste zadovoljni, vam bomo v 14 dnevih po opravljenem nakupu brez dodatnih vprašanj vrnili vaš denar.

Želimo vam srečno na vseh poteh!