Nakup

Nakup izdelkov iz naše spletne trgovine

Postopek naročila, nakupa, dostave in vračila katerega od naših artiklov je sledeč:

 

1. V spletni trgovini si izberete svoj željeni artikel in napravite naročilo.
2. Na vaš elektronski naslov vam pošljemo račun za izbrani izdelek.
3. Po opravljenem plačilu, vam bomo nato v 1-5 dnevih poslali naročeno blago. Ob oddaji pošilje na pošto boste o tem obveščeni preko elektronske pošte.
Cena dostave po Sloveniji je sledeča: do višine 300 EUR znaša cena dostave 9 EUR. Nad 350 EUR je dostava brezplačna.
4. Naročeni artikel prevzamete doma, na pošti oziroma po dogovoru.

 

Osebni prevzem in brezplačna dostava

Osebni prevzem in brezplačna dostava je možna v Celju in v Ljubljani. Za oboje se je potrebno predhodno dogovoriti.
Za dostavo v Sloveniji uporabljamo Pošto Slovenije lahko pa tudi drugo dostavno službo v kolikor bi s tem lahko bolj učinkovito izpeljali vaše naročilo.
Poleg stroška nakupa mora kupec pri prevzemu blaga v primeru plačila po povzetju plačati strošek provizije, ki ga kupcu pri prevzemu pošiljke zaračuna Pošta Slovenije. Ta strošek je odvisen od vrednosti odkupnine. Cenik storitev Pošte Slovenije se nahaja na:
http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki

 

Vračilo ali menjava blaga
Če želite vrniti ali zamenjati kupljeno blago lahko to storite v roku 14 dni po prejemu blaga, tako da nas obvestite na elektronski naslov david@vag-oprema.si
Naročeno blago morate v tem času na svoje stroške nepoškodovano v nespremenjeni količini vrniti na naslov našega podjetja navedenem na kontaktni strani. Blago mora biti vrnjeno z nepoškodovano originalno embalažo, nepoškodovanimi etiketami. Če je blago ob vračilu poškodovane, ga ne bomo sprejeli.
V primeru vračila blaga vam bomo v roku 3 dni povrnili vsa izvedena plačila v zvezi z vašim naročilom. Vračilo se izvede izključno z nakazilom na vaš transakcijski račun, vračilo plačila v gotovini ni mogoče.